Schrijnwerker Gent

Bent u op zoek naar een schrijnwerker in de regio Gent? Schrijnwerkerij Verhoeven is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in binnen- & buitenschrijnwerk. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor trappen, deuren & ramen in hout, maar ook pvc, glas en metaal zijn materialen die we op maat bewerken.

  • Alles voor binnen & buiten op maat
  • allerlei afwerkingsmaterialen: pvc, glas, hout of aluminium
  • kwalitatieve materialen van topmerken
  • betaalbare prijzen voor maatwerk
BEKIJK REALISATIESOFFERTE AANVRAGEN

Ivan

Schrijnwerker Verhoeven in Gent is dé specialist voor uw schrijnwerkerij, zowel binnen, buiten alsook tuin !

Ramen & deuren in aluminium, pvc of hout

U gaat renoveren of een nieuwbouw plaatsen in Gent of omstreken? Schrijnwerkerij Verhoeven is een vakman voor ramen en deuren op maat in verschillende afwerkingen. Kies bijvoorbeeld uit aluminium ramen en deuren van Reynaers, de PVC ramen & deuren van Winsol of Deceuninck. De houten ramen & deuren worden in ons eigen atelier gemaakt met hoog technologisch apparatuur. Bij schrijnwerker Verhoeven kiest u dus in alle vrijheid tussen ramen en/of deuren in het materiaal dat bij uw budget maar ook woningsstijl past !

Rolluiken & zonweringen

U woont in Gent of in de omgeving en u bent op zoek naar een vakman van zonweringen & rolluiken? Schrijnwerker Verhoeven is een vakman in het plaatsen van zowel op- als inbouw rolluiken. Ook zonweringen plaatsen is geen enkel probleem. Hiervoor werken wij samen met topfabrikanten zoals Winsol en Deceuninck.

Trappen in hout, aluminium, glas of gecombineerd

Bent u op zoek naar een trappenmaker in de buurt van Gent ? Trappenspecialist Verhoeven is al meer dan 30 jaar een vakman voor trappen in verschillende materialen. Bij ons vindt u de traditionele houten trappen, maar ook draai-, kelder en zoldertrappen die allemaal op maat gemaakt kunnen worden. Ontdek snel onze verschillende trappen in hout, glas, metaal of aluminium bij Schrijnwerkerij Verhoeven in Gent !

Binnendeuren in hout of glas

Bent u op zoek naar een specialist van binnendeuren in de regio Gent? Bij Schrijnwerker Verhoeven vindt u een ruim aanbod van houten binnendeuren in zowel massief als mdf-hout. Natuurlijk kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten zoals eik, beuk en grenen met een klassieke, moderne of landelijke stijl. Combinaties met glas of volledige glazen binnendeuren behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden

Kasten voor dressings, keukens en veel meer

Een meubelmaker vinden die op maat gemaakte kasten kan maken in de regio Gent is niet eenvoudig. Bij Schrijnwerker Verhoeven helpen we u graag verder met bijvoorbeeld inbouwkasten maar ook keukenkasten, boekenkasten en dressings allemaal op maat.

Meer dan 30 jaar schrijnwerker in Gent en omstreken

Ons schrijnwerkersatelier vindt u in het centrum van Gent, van daaruit bieden we al meer dan 30 jaar maatwerk aan de 21 gemeenten uit het Gentse arrondissement. Wanneer u in de onderstaande gemeenten woont is het voor ons eenvoudig om langs te komen, maar ook voor u om langs te komen in ons bureau’s in Gent. Onze werkplaats is centraal gelegen in Oost-Vlaanderen en makkelijk te bezoeken vanuit gemeenten zoals Aalter, Deinze, De Pinte, Destelbergen, Evergem, Gavere, Knesselare, Lochristi, Lovendegem, Melle, Merelbeke, Moerbeke-Waas, Nazareth, Nevele, Oosterzele, Sint-Martens-Latem, Waarschoot, Wachtebeke, Zomergem, Zulte.

Bent u op zoek naar schrijnwerk op maat in regio Gent? Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw project