Houten Binnendeuren

Houten binnendeuren op maatBent u op zoek naar een vakman voor houten binnendeuren in regio Gent (Oost-Vlaanderen) ? Schrijnwerkerij Verhoeven plaatst diverse soorten binnendeuren in diverse stijlen, van klassiek en landelijk tot modern. Kies uit talloze houten binnendeuren in alle standaardmaten of op maat gemaakt, met een afwerking die bij Uw interieur past.

Wij werken samen met 3 leveranciers van deurbladen en gebruiken hun toonzaal. U kan daar het materiaal en de afwerking kiezen. Voor de krukken en trekkers is er weer een andere leverancier met een enorm gamma.
Wij verzamelen alle door U gekozen elementen, werken de laatste details af en monteren en plaatsen het geheel.

  • kies uit verschillende houtsoorten zoals grenen, eik, MDF …
  • eventueel in combinatie met glas ……
  • alle afmetingen mogelijk
BEKIJK FOTO’SMEER INFO

Ivan

Schrijnwerker Verhoeven in Gent is dé specialist voor uw ramen & deuren in hout, pvc of aluminium !


De houten binnendeuren kunnen steeds uitgevoerd worden als een schuifdeur, bijvoorbeeld bij krappe ruimtes of als een dubbele deur. In de houten deurkader kan steeds glas geplaatst worden, zelfs bij branddeuren, waardoor je meer licht in de kamer binnenlaat en ruimte creëert. Kies uit verschillende soorten glas: figuurglas, gekleurd, mat of helder en bepaal zo zelf de privacy die nodig is.

Bent u op zoek naar houten binnendeuren op maat ? Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw project

HOUTEN BINNENDEUREN REALISATIES

MEER INFO OVER HOUTEN BINNENDEUREN

Kies uw stijl : van modern en strak tot klassiek en landelijk.

De stijl of uitstraling die u wilt bereiken met een binnendeur zal sterk afhangen van Uw meubelen, vloer, interieur en natuurlijk Uw persoonlijke voorkeur.
Wanneer U een moderne binnendeur verkiest dan zullen deurstijlen en panelen strakker uitgevoerd worden. gestratifieerde deurbladen bijvoorbeeld (formica) zijn hier uitstekend voor geschikt.

Een andere mogelijkheid is de “onzichtbare” deur van Argenta of Xinix waarbij de buitenkader vervangen wordt door een ingepleisterde alu kader. De ingewerkte scharnieren en het magnetische slot zorgen er verder voor dat de deur helemaal in de muur geïntegreerd is.

Een klassieke houten binnendeur zal dan eerder voorzien worden van profielen voor een traditionele uitstraling.
Wil U meer licht in de ruimte binnenlaten? Dan zijn binnendeuren met blank glas de oplossing. Toch nood aan iets meer privacy dan kunt U kiezen voor mat glas.

Kleur van de deuren

Wanneer U voor massief houten binnendeuren gaat dan is het gebruik van vernis, olie of beits een logische keuze. Dankzij deze afwerkingen blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar terwijl het hout beschermd wordt tegen allerlei invloeden.

Kiest U voor een MDF of schilderdeur dan zijn de kleurkeuzes onbeperkt: lakken in alle RAL kleuren in mat of glans is altijd mogelijk.
Een gestratifieerde deur is iets duurder, maar het deurblad is meteen duurzaam afgewerkt en hoeft nooit meer behandeld te worden na plaatsing.

Bij combinatie met glas kunt U kiezen uit loodglas, klaar glas, talrijke kleuren en motieven, en verschillende bewerkingen als acide of zandstralen van een (door U gekozen ontworpen) patroon.

Branddeuren

Deuren vormen een belangrijk element in het vertragen van de snelheid waarmee een brand zich door een woning verspreid, de zgn compartimentering. Naargelang de brand minimum 30, 60 of 120 minuten kan worden tegengehouden door de deur spreekt men van een RF 30, 60 of 120 deur. In dergelijke deurbladen kan zelfs een eveneens brandwerend glas worden geplaatst.

Wij zijn door ISIB, het instituut voor brandveiligheid, opgeleid tot gecertificeerd plaatser van dergelijke deuren onder stamnummer 2546.

Vraag een prijsofferte voor uw houten binnendeuren

Wenst U advies over de juiste keuze van houten binnendeuren ?
Wij helpen U graag bij het kiezen van de juiste combinatie. Wij komen bij U opmeten, bespreken de mogelijkheden, en maken een gratis offerte.