Schrijnwerker Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een schrijnwerkerij in de regio Oost-Vlaanderen? Schrijnwerker Verhoeven is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in binnen- & buitenschrijnwerk. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor trappen, deuren & ramen in hout, maar ook pvc, glas en metaal zijn materialen die we op maat bewerken.

  • Alles voor binnen & buiten op maat
  • allerlei afwerkingsmaterialen: pvc, glas, hout of aluminium
  • kwalitatieve materialen van topmerken
  • betaalbare prijzen voor maatwerk
BEKIJK REALISATIESOFFERTE AANVRAGEN

Ivan

Verhoeven schrijnwerker is de specialist voor uw schrijnwerken, zowel voor binnen, buiten alsook voor in de tuin !

Binnenschrijnwerk : trappen, binnendeuren, keukens & kasten

Heeft u bepaalde binnenschrijnwerken waarvoor u een schrijnwerker zoekt in de provincie Oost-Vlaanderen ? Schrijnwerkerij Verhoeven heeft in de laatste 30 jaar al verschillende werken in Oost-Vlaamse steden uitgevoerd: Gent, Wetteren, Zelzate, Deinze, Eeklo, Lokeren en Aalter om slechts enkele steden te noemen.

Het binnenschrijnwerk kan zeer uiteenlopend zijn van nieuw- tot renovatiebouw of voor bedrijven. Zo plaatsen wij trappen kunt u kiezen uit hout, glas, metaal of combinaties. Onze maatkasten en maatkeukens worden op maat gemaakt in de houtsoort die u verkiest. Onze binnendeuren zijn beschikbaar in hout maar ook glas in een stijl die bij uw interieur past.
U ziet het geen enkel schrijnwerk is te klein of te groot voor schrijnwerkerij Verhoeven.

Buitenschrijnwerk : deuren, ramen, rolluiken en zonweringen

Uw ramen en/of deuren moeten vernieuwd worden in uw nieuwbouw- of renovatiewoning in een stad in Oost-Vlaanderen ? Geen probleem schrijnwerkerij Verhoeven heeft een atelier voor buitenschrijnwerk in de provincie Oost-Vlaanderen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor houten ramen of deuren. Daarnaast bieden wij ook buitenschrijnwerk aan in glas, pvc of aluminium. Denken we bijvoorbeeld aan buitentrappen, rolluiken en zonweringen.

Schrijnwerkerij Verhoeven : meer dan gewoon alleen schrijnwerk

Naast het traditionele binnen- & buitenschrijnwerk kunnen wij ook binnenshuis valse wanden en plafonds plaatsen. Buitenshuis helpen wij u ook graag bij het realiseren van een mooie tuin met tuinpoort, terrasvloer, serres en bruggetjes of andere constructies. Bel ons en deel gerust met ons uw plannen, wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen !

Gratis offerte

Heeft u diverse schrijnwerk dat moet uitgevoerd worden aan een woning in de provincie Oost-Vlaanderen? Geen probleem, contacteer ons en wij komen graag langs bij u. We bespreken samen met u de verschillende schrijnwerken die moeten uitgevoerd worden. Daarna maken wij voor u een prijsofferte op basis van uw wensen.

Bent u op zoek naar schrijnwerk op maat in regio Oost-vlaanderen? Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw project