Aluminium Ramen & Deuren

aluminium ramen & deuren op maatBent u op zoek naar een vakman van aluminium ramen & deuren in regio Gent (Oost-Vlaanderen) ? Bij Schrijnwerkerij Verhoeven vindt u ramen & deuren in meer dan 450 kleuren.

Voor de aluminium ramen & deuren zijn wij een gespecialiseerde installateur van Reynaers Aluminium, al meer dan 45 producent van aluminium systemen.

Wij kopen onze aluminium ramen en deuren rechtstreeks bij de fabrikant, plaatsen ze en werken ze af!

  • onderhoudsarm: af en toe schoonmaken met water
  • voor ieder woning : nieuwbouw als renovatie
  • duurzaam: krimpt, vervormt, scheurt, rot niet
  • kleurrijk : kies uit meer dan 450 kleuren
BEKIJK FOTO’SMEER INFO

Ivan

Verhoeven schrijnwerk plaatst duurzame ramen & deuren van Reynaers Aluminium!

Bent u op zoek naar aluminium ramen & deuren op maat ? Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw project

ALUMINIUM RAMEN & DEUREN REALISATIES

MEER INFO OVER ALUMINIUM RAMEN & DEUREN

Voordelen van aluminium deuren/ramen ?

Wij vertellen u graag meer over de verschillende voordelen die ramen & deuren in aluminium bieden.
Aluminium is in vergelijking met hout en pvc zeer licht en daarom uitermate geschikt voor zeer grote & slanke raampartijen.

Wanneer u dus van een maximale lichtinval en een groot uitzicht wilt genieten, dan is aluminium dankzij de slanke profielen een uitstekende keuze.
Hierdoor krijgen zowel klassieke als moderne woningen een tijdloze uitstraling.

Een andere troef van aluminium is dat het zeer onderoudsarm is. Concreet wil dit zeggen dat u dit in vergelijking met hout niet moet behandelen met verf of oliën. Schoonmaken bij het reinigen van de ramen met wat water is voldoende om het aluminium in topvorm te houden. Er wordt wel aangeraden om het aluminium één à twee keer per jaar in te wrijven met speciale onderhoudsproducten, zo verlengt u de levensduur en behoudt het metaal langer zijn mooie kleur.

In vergelijking met hout en met PCV heeft u bij aluminium ramen & deuren nog meer kleurmogelijkheden. Kies uit meer dan 450 kleuren: mat, glanzend of gemetalliseerd. U kunt zelf voor de buitenzijde kiezen voor een verschillende kleur dan de binnenzijde. Zo kiest u niet alleen de kleur die bij uw gevel, maar ook bij uw interieur past.

Tenslotte nog een klein minpuntje van pvc en aluminium in vergelijking met hout is dat het gevoeliger is voor krassen. Wanneer je dus met de sleutel per ongeluk naast het sleutelgat zit dan onstaan er zichtbare krasjes. Dit kan altijd bijgewerkt worden met een aangepast product zodat deze veel minder zichtbaar worden.

Nadelen van aluminium

Net als bij elk materiaal heeft ook aluminium enkele nadelen ten opzicht van hout en pvc.
Aluminium zal over het algemeen duurder zijn dan ramen & deuren in pvc. Zeker wanneer u wilt kiezen voor hetzelfde niveau van isolatie. Natuurlijk verdient dit zich op lange termijn terug doordat deze ramen en deuren weinig onderhoud vragen.

In vergelijking met hout is aluminium niet zo makkelijk te bewerken. Speciale vormen of profielen zijn dus meestal niet zo eenvoudig te realiseren.

Bij aluminium en pvc kunt u ook niet zo eenvoudig de kleur aanpassen wanneer u deze niet meer leuk vindt. Hiervoor moet u dan beroep doen op gespecialiseerde bedrijven. Bij hout ramen en deuren kunt u dit gewoon zelf doen.

Kies uw stijl : van modern tot klassiek

Aluminium ramen en deuren kunnen zowel geplaatst worden in moderne als klassieke woningen.

Wanneer u de voorkeur geeft aan een moderne uitstraling van uw ramen en deuren, dan kiest u bijvroobeeld voor slanke profielen. Het gebouw krijgt zo een strakke en hedendaagse uistraling.
Daarnaast heeft u ook de keuze uit vlakke of diepe profielen die dan meer de traditionele uistraling van hout of pvc geven.

Aluminium is dus een materiaal dat zowel bij moderne als oudere architectuur kan toegepast worden dankzij de verschillende soorten kleuren, profielen en afwerkingen.

Kies een onbeperkt aantal kleuren

Aluminium ramen & deuren kunnen in alle RAL-kleuren geplaatst worden. U kunt er zelfs voor kiezen om de binnen- en buitenkant een andere kleur te geven (bi-color).

De kleuren kunnen aangebracht worden door middel van lakken (toplaag) of anodisatie (oorspronkelijke structuur van het aluminium blijft bewaard).
Dit maakt dat er wel duizenden combinaties mogelijk zijn voor uw aluminium ramen & deuren.

Op maat gemaakte aluminium ramen & deuren

Wanneer u op zoek bent naar maatwerk voor uw ramen & deuren dan bent u bij schrijnwerker Verhoeven aan het goede adres. Wij komen bij u alle ramen en deuren opmeten en daarna worden alle modellen op maat gemaakt.

Zo bent u er zeker van dat zowel de ramen, voordeur, schuifdeur en poorten perfect aansluiten op de deur- en raamopening. Alle maatwerk voor aluminium ramen en deuren is voor ons een een fluitje van een cent ! Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat.

Mogelijke opties bij aluminium

  • Diverse beglazingen mogelijk: 2 of 3-dubbel glas met zonwerende, vuil afstotende, inbraakwerende, spiegelende en vele andere eigenschappen
  • Diverse afwerkingen mogelijk: coating, folie of massa gekleurde afwerking
  • Aluminium ramen mogelijk: bijpassende rolluiken, vliegenramen of zonweringen

Vraag een prijsofferte voor uw buitenschrijnwerk in aluminium

Heeft u nog vragen over de juiste keuze van aluminium ramen & deuren? Geen probleem, wij helpen u graag bij de keuze van de ramen & deuren die zowel bij uw woning als budget passen.

Contacteer ons voor een antwoord op uw vragen of vraag een vrijblijvende offerte voor een exacte kostprijs van uw aluminium buitenschrijnwerk !