Glazen Binnendeuren

Glazen binnendeurenBent u op zoek naar een schrijnwerker van glazen binnendeuren in regio Gent (Oost-Vlaanderen) ? Schrijnwerkerij Verhoeven kan verschillende binnendeuren in glas plaatsen. Kies uit verschillende glassoorten : helder, (satijn)glans, mat, melkkleur en gekleurd glas.

  • kies uit diverse glassoorten : blank, mat, helder, satijnglans, gekleurd glas
  • verschillende types : stompe-, opdek- of pendel-, of schuifdeuren
  • alle afmetingen mogelijk
  • op maat gemaakt
  • gratis opmeten
BEKIJK FOTO’SMEER INFO

Ivan

Verhoeven schrijnwerk plaatst glazen binnendeuren in verschillende glaskleuren !

Bent u op zoek naar glazen binnendeuren op maat ? Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw project

GLAZEN BINNENDEUREN REALISATIES

MEER INFO OVER GLAZEN BINNENDEUREN

Voordelen van glaswerk bij deuren

Meer en meer mensen kiezen voor volledig glazen binnendeuren in plaats van hout. Heel veel mensen hebben de voordelen van glas in binnendeuren ontdekt, hieronder delen we alvast enkele redenen om voor glas te kiezen.

Een glazen binnendeur biedt alle voordelen van een traditionele binnendeur zoals privacy, wind-, geluid- en warmte isolatie. De grootste troef van glas is dat het licht doorlaat. Dankzij het extra licht dat via de deur kan binnenvallen en door de doorkijk, lijkt de ruimte veel groter. Bij het sluiten van de deur heeft u meer privacy, maar zonder dat u moet inboeten op het ruimtegevoel.

Nadelen van glazen deuren

Heel wat mensen hebben het vermoeden dat glas niet veilig is. Aangezien glazen deuren worden gemaakt uit gehard of veiligheidsglas kunnen ze zeker tegen een stootje. Mocht er toch een breuk ontstaan en het glas breekt, dan valt dit in kleine onscherpe stukjes uit elkaar, waardoor letsels worden herleid tot het minimum.

De echte nadelen van glazen binnendeuren zijn dat ze nauwelijks isoleren in vergelijking met hout. Zowel warmte, geluiden als wind kunnen moeilijker worden tegengehouden omdat glas deze niet kan absorberen. Wat het onderhoud betreft zijn glazen deuren zeer gevoelig aan vlekken, zeker gezandstraalde glazen binnendeuren. In vergelijking met andere binnendeuren zijn ze over het algemeen duurder.

Kies u type van glazen binnendeur

Om het u makkelijker te maken hebben we de glazen deuren ingedeeld in verschillende categorieën. Bij elk type van glazen deur vindt u een kleine beschrijving. Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste binnendeuren voor iedere kamer.

stompe glazen deuren glazen opdekdeuren glazen douchedeuren glazen binnen schuifdeuren
Een stompe glazen deur is een goede keuze om uw woning of kantoor stijlvol in te delen. Wanneer de deur bij het sluiten volledig in het kozijn valt, dan spreken we over een stompe deurlijst en deur.

De scharnieren verdwijnen ook volledig in de deurlijst. Dit wil zeggen dat uw bestaande deurlijsten kunt behouden en uw interieur toch een frisse uitstraling kunt geven met een stompe glazen deur.

Een opdek deur zal bij het sluiten gedeeltelijk in de deurlijst vallen en er gedeeltelijk opvallen. Er is dus een soort rand die die op de deurlijst valt.

Bij een glazen opdekdeur valt de deur ook volledig in de deurlijst, maar de scharnieren worden op de deurlijst gemonteerd.

De keuze van stompe- of opdek binnendeuren zal afhangen van uw bestaande deurkozijnen of waar u de scharnieren het mooist vindt, binnen of buiten het kozijn

Een glazen douchedeur in gehard glas biedt heel wat voordelen. Zo heeft u ook bij het sluiten van de deur nog het gevoel van ruimte en voldoende lichtinval.

De mate van privacy bepaald u zelf door te kiezen voor helder of mat glas. Vandaag zien we meer en meer open douches, alleen kunnen deze niet voorkomen dat water de badkamer instroomt.

Daarnaast gaat er ook heel wat warmte verloren. Met een douchedeur volet u geen koude.

Een glazen binnen schuifdeur is een perfect manier om toch een kamer af te sluiten zonder dat u het licht buiten sluit.

Daarnaast is een glazen binnenschuifdeur zeer plaatsbesparend en ideaal voor kleinere ruimtes waar er sowieso ook vaak linder lichtinval is.

Met glazen deuren, wanden en schuifdeuren kiest u dus voor een modern interieur met een tijdloze uitstraling.

Kies uw glasstijl : helder-, figuur-, geëtst- of gezandstraald glazen deuren

De keuze in soorten glas zijn zo goed als oneindig. Kristalhelder glas is een ideale keuze wanneer u de lichtinval en open ruimte gevoel maximaal wilt laten spelen. Ideaal wanneer u toch een deurwand nodig heeft die de warmte/koude moet buiten houden.

Daarnaast behoren figuurglas, geëtst glas en gezandstraald glas tot de mogelijkheden. Deze verschillende beglazingen zullen variëren in doorzichtigheid en zo uw privacy garanderen.

Vandaag is het ook mogelijk om het glas te voorzien van motieven of dessins naar keuze. Dit kunnen zowel klassieke, decoratieve motieven zijn maar ook teksten, logo’s of andere dessins.


Glazen Binnendeur accessoires

Om uw glazen deur tot in het kleinste detail af te werken, leveren wij ook verschillende accessoires voor deze binnendeuren. Kies bijvoorbeeld de gepaste scharnieren, maar ook de handgrepen en deurstops.

Met hardglazen deuren heeft u verschillende mogelijkheden wat afwerking betreft. Deze zorgen ervoor dat uw deuren nog beter aansluiten bij de stijl van uw woning.


Op maat gemaakte glazen binnendeur

Gaat u renoveren en wilt u het breek- en kapwerk zoveel mogelijk tot het minimum herleiden? Kiezen voor een binnendeur op maat is dan ideaal.

Gaat u voor nieuwbouw en verkiest u een niet-standaardmaat? Geen probleem bij deurenspecialist Verhoeven leveren we ook maatwerk.
Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat.


Mogelijke opties voor binnendeuren

  • deurhandgrepen of gewoon zonder greep voor een moderne look
  • scharnierdeur (op- of binnenbouw) of schuifdeur
  • kies het glas : helder-, figuur-, geëtst- of gezandstraald
  • glasdikte : 8mm of meer


Vraag een prijsofferte voor uw binnenschrijnwerk

Heeft u nog vragen over de juiste keuze van glazen binnendeuren ? Geen probleem, wij helpen u graag bij de keuze van het juiste binnenschrijnwerk dat zowel bij uw woning als budget past.

Contacteer ons voor een antwoord op uw vragen of vraag een vrijblijvende offerte voor een exacte kostprijs van uw binnendeuren in glas, hout of gecombineerd !