PVC Ramen & Deuren

PVC ramen & deuren op maatBent u op zoek naar kunststof of PVC ramen & deuren in regio Gent (Oost-Vlaanderen) ? Bij Schrijnwerkerij Verhoeven vindt u onderhoudsarme ramen & deuren maar ook schuifdeuren in PVC voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Voor onze PVC ramen & deuren werken wij samen met A-merken zoals Winsol en Deceuninck. De raam- en deurkaders worden rechtstreeks bij de fabriek aangekocht en op maat geplaatst.

 • voordeliger dan hout of aluminium ramen & deuren
 • duurzaam product
 • onderhoudsvrij, trekken geen stof aan
 • houtimitatie mogelijk
 • oneindig aantal RAL of acrylkleuren
 • zeer hoge akoestische & isolatiewaarden
BEKIJK FOTO’SMEER INFO

Ivan

Verhoeven schrijnwerk plaatst duurzame pvc ramen & deuren van verschillende A-merk fabrikanten!

Bent u op zoek naar PVC ramen & deuren op maat ? Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw project

PVC RAMEN & DEUREN REALISATIES

MEER INFO OVER PVC RAMEN & DEUREN

Voordelen van pvc deur/raam ?

Kiezen voor een raam of deur in PVC heeft heel wat voordelen die wij u graag even opsommen. Een belangrijke reden om voor PVC te kiezen is dat het uitblinkt in duurzaamheid. De ramen & deuren die vandaag door ons verkocht worden hebben een levensduur van 40 jaar.

Bent u op zoek naar een oplossing die weinig onderhoud vraag? PVC is een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. U kunt ze gewoon reinigen op het moment dat de ramen moeten gepoetst worden. In tegenstelling tot enkele jaren geleden zijn ramen en deuren in PVC vandaag beschikbaar in oneindig aantal kleuren te verkrijgen. De verschillende kleurcoatings of folies zijn zelfs voor houtliefhebbers te verkrijgen in hout imitaties.

PVC ramen en deuren zijn tenslotte gekend voor hun uitstekende akoestische- en isolatiewaarden. In de winter houden ze de koude buiten, in de zomer de warmte.

Nadelen ramen in pvc ?

Zijn er soms redenen waarom u niet zou moeten kiezen voor ramen en deuren in pvc? Wat zijn nu de nadelen van pvc ? In vergelijking met ramen en deuren in hout kan pvc nooit de warmte uitstralen en voor echte liefhebbers lijkt het misschien kunstmatig.

Natuurlijk zijn door de nieuwste technieken de verschillen van veraf niet echt op te merken. Speciale afwerkingen of details in raam- of deurprofielen zijn veel moeilijker dan in hout. In tegenstelling tot hout kunt u nooit de kleur natuurlijk overschilderen.

Kies uw stijl : modern, landelijk, klassiek of renaissance

heeft u een klassieke, landelijke of rustieke woning en bent op zoek bent naar ramen & deuren met een authentieke uitstraling, dan bieden wij vier verleidelijke stijlen:

 • Baroc – verzonken raam- & deurprofielen
 • Renaissance – raam- en deurprofielen met vooruitspringende balken
 • Romantic – raam- en deurprofielen met kruisvorm
 • Arboré – raam- en deurprofielen met houtverbindingslook

Zo combineert u alle voordelen van kunststof ramen & deuren die toch voorzien zijn van sierlijsten.

Past een moderne of strakke look bij uw woningstijl, dan zijn onze ramen met slanke en fijne profielen perfect wat u zoekt. Kies zelf voor diepe of vlakke profielen afhankelijk van de stijl van uw woning.

U ziet het van modern tot rustiek hebben wij voor iedere woning een passend pvc raam en deur. Bovendien geniet u steeds van hoogwaardige producten en kwaliteit  van A-merken zoals Deceuninck en Winsol.

Kies uw kleur & afwerking

Er zijn tal van mogelijkheden om uw PVC ramen of deuren af te werken, zowel aan de binnen- als buitenkant kunt u een verschillende kleur kiezen. Door de ruime keuze aan kleuren en afwerking is er zeker wel een mogelijkheid dat bij uw interieur, gevel en persoonlijke smaak past.

U kunt zelfs kiezen voor PVC modellen met een houtstructuur. Deze ramen en deuren combineren het onderhoudsgemak van PVC met de warmte van hout.

Allerlei buitenschrijnwerk: rolluiken, schuifdeuren, poorten ...

Heeft u een verscheidenheid aan buitenschrijnwerk in PVC nodig? Naast de traditionele ramen en deuren kunt u bij ons ook terecht voor allerlei ander schrijnwerk zoals rolluiken, zonweringen, poorten maar ook bijpassende vliegenramen of deuren. Zo kunt u bij schrijnwerkerij Verhoeven terecht voor al uw binnen- en buitenschrijnwerk in pvc, hout en aluminium.

Op maat gemaakte pvc ramen & deuren

Wanneer u op zoek bent naar maatwerk dan bent u bij schrijnwerker Verhoeven aan het goede adres. Wij komen bij u alle ramen en deuren opmeten en daarna worden alle modellen op maat gemaakt. Zo bent u er zeker van dat zowel de ramen, voordeur, schuifdeur en poorten perfect aansluiten op de deur- en raamopening.
Alle maatwerk voor pvc ramen en deuren is voor ons een koud kunstje ! Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat.

Mogelijke opties bij pvc

 • Kies de beglazing die u wenst (van dubbelglas, isolatieglas tot hoogrendementsglas)
 • Kies uit een coating, folie of massa gekleurde afwerking
 • Pvc ramen met rolluiken, vliegenraam, of zonnewering

Vraag een prijsofferte voor uw ramen & deuren in pvc

Heeft u nog vragen over de juiste keuze van pvc ramen en deuren ? Geen probleem, wij helpen u graag bij de keuze van de ramen & deuren die zowel bij uw woning als binnen het budget passen. Contacteer ons voor een antwoord op uw vragen of vraag een vrijblijvende offerte voor een exacte kostprijs van uw pvc buitenschrijnwerk !