PVC Ramen

pvc ramen op maat in gent van DeceuninckBent u op zoek naar een vakman van PVC of kunststof ramen in regio Gent (Oost-Vlaanderen) ? Schrijnwerkerij Verhoeven plaatst allerlei soorten ramen in PVC zowel voor renovatie als nieuwbouw woningen.

Voor onze PVC ramen gebruiken wij uitsluitend raamprofielen van Deceuninck. De raamkaders worden rechtstreeks bij de fabriek aangekocht, en door ons geplaatst, beglaasd en afgewerkt.

Met het recent ontwikkelde LINKTRUSION PROCEDE worden de PVC profielen aan de binnenzijde voorzien van een polyurethaan kern wat de isolatiewaarde nog aanzienlijk verbetert.

 • budgetvriendelijk,scherpe prijs
 • zeer onderhoudsvriendelijk
 • houtimitatie mogelijk in talrijke kleuren
 • niet onderhevig aan vocht
 • ruime keuze van RAL of acrylkleuren in het omniral en decoroc gamma
 • zeer hoge isolatiewaarden
BEKIJK FOTO’SMEER INFO

Ivan

Schrijnwerker Verhoeven in Gent is dé specialist voor uw PVC ramen in regio Gent !

Bent u op zoek naar PVC ramen op maat ? Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw project

PVC RAMEN REALISATIES

MEER INFO OVER PVC RAMEN

Voordelen van pvc of kunststof ?

Kiezen voor ramen of deuren in pvc (polyvinylchloride) heeft heel wat voordelen die wij graag even op een rijtje zetten. Ramen in pvc zijn in de eerste plaats duurzaam, gaan tot wel 40 jaar mee, en vragen maar weinig onderhoud, zeker in vergelijking met hout.

De weersinvloeden zoals zon (UV stralen), regen, koude en hitte hebben slechts weinig invloed op pvc. PVC ramen passen ook in een retro gevel: met Autentica profielen kan Deceuninck het raam een typische Barokke of Renaissance uitstraling geven.

De rest van de gevel kan eventueel worden afgewerkt met Deceuninck profielen voor de dakrand of dakoversteek in dezelfde kleur. Pvc profielen hebben een hoge isolatiewaarde. De kunststof ramen houden dus niet alleen wateren wind maar ook koude en geluid buiten.

Nadelen ramen in pvc ?

In vergelijking met hout kunt u de kleur van de ramen natuurlijk niet eenvoudig overschilderen. In principe zit u dus voor altijd vast aan een bepaalde kleur, vandaag zien we wel dat er pvc verven op de markt komen om dit probleem te verhelpen.

Afhankelijk van uw woning of persoonlijke smaak kunnen pvc ramen nooit de warmte uitstraling van hardhouten ramen evenaren. Zelfs niet bij gebruik van profielen met een houtimitatie. Maar dit is natuurlijk een persoonlijke keuze.

Indien pvc beschadigd wordt dan is dit moeilijk of soms onmogelijk te herstellen in vergelijking met houten ramen maar gemakkelijker dan aluminium ramen.

Kies uw stijl : modern, klassiek of retro

Wanneer u een klassieke, landelijke of rustieke woning heeft en op zoek bent naar ramen met een authentieke uitstraling hebben, dan bieden wij vier verleidelijke stijlen:

 • Baroc – verzonken ramen
 • Renaissance – ramen met vooruitspringende balken
 • Romantic – ramen met kruisvorm
 • Arboré – ramen met houtverbindingslook

Zo combineert u alle voordelen van kunststof ramen die toch voorzien zijn van sierlijsten.

Bent u eerder op zoek naar een moderne of strakke look, dan zijn onze ramen met slanke en fijne profielen perfect wat u zoekt. Kies zelf voor diepe of vlakke profielen afhankelijk van de stijl van uw woning.

U ziet het van modern tot rustiek hebben wij voor iedere woning een passend kunststof raam.

Kies uw kleuren : folie, coating of massa gekleurd

Eenmaal u de stijl en materiaal gekozen heeft is de kleur van uw pvc ramen bepalend voor het uitzicht van uw woning. Omdat de kleur nu eenmaal bepaalt welke sfeer er wordt gecreëerd, kunt u kiezen uit verschillende kleuren.
Kies uit 3 types van kleuren voor uw ramen:

 • Coating – dit zijn “gelakte” profielen in een beperkt aantal RAL kleuren, het zogenaamde “omniral” gamma.
 • Folie bekleefd – dit zijn (meestal) witte raamprofielen die aan één of beide zijden van een gelijke of verschillende folielaag worden voorzien. Die folie kan een effen kleur of een houtimitatie weergeven. Verschillende combinaties aan binnen- en buitenzijde zijn mogelijk,maar niet onbeperkt.
 • Massa gekleurd – het raamprofiel is niet van een verf- of folielaag voorzien,maar bestaat volledig uit die kleur,in de praktijk enkel wit en beige.

Kleurensimulator voor pvc ramen

Wilt u een idee welke kleur het best past bij de ramen van uw woning? Met de online kleurensimulatie van Deceuninck selecteert u snel en eenvoudig de kleur die het best past bij Uw plannen. Laad een foto op van uw huis en kies uit een aantal specifieke stijlen. Kies de kleuren van uw ramen/deuren, ontdek meteen welke de invloeden zijn van de kleuren op de uitstraling van uw woning.

Vraag een prijsofferte voor uw ramen in pvc

Heeft u nog vragen over de juiste keuze van pvc ramen ? Geen probleem, wij helpen u graag bij de keuze van de ramen die zowel bij uw woning als binnen het budget passen.

Contacteer ons voor een antwoord op uw vragen of vraag een vrijblijvende offerte voor een exacte kostprijs van uw kunststof buitenschrijnwerk !