Aluminium Ramen

aluminium ramen op maat in Gent van reynaersBent u op zoek naar een specialist van aluminium ramen in regio Gent (Oost-Vlaanderen) ? Schrijnwerkerij Verhoeven plaatst diverse soorten ramen in aluminium van modern tot klassiek.

Voor onze alu ramen werken wij samen met Reynaers Aluminium. Als Reynaers Installer kopen wij onze alu ramen en deuren rechtstreeks bij de constructeur aan, plaatsen ze en werken ze af.

  • zo goed als onderhoudsvrij
  • slanke profielen, moderne look
  • licht en duurzaam
  • kies uit meer dan 450 kleuren
BEKIJK FOTO’SMEER INFO

Ivan

Verhoeven schrijnwerk plaatst duurzame ramen met enkel Reynaers aluminium !

Bent u op zoek naar aluminium ramen op maat ? Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw project

ALUMINIUM RAMEN REALISATIES

MEER INFO OVER ALUMINIUM RAMEN

Voor- en nadelen van aluminium ?

Aluminium ramen hebben heel wat interessante voordelen in vergelijking met hout of pvc. Het grootste voordeel is dat het materiaal licht & sterk is, dit wil zeggen dat fijnere & gedetailleerde raamprofielen mogelijk zijn. Hierdoor krijgen zowel de moderne als klassieke woningen een modern charisma.Aluminium ramen zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk, u moet ze dus nooit schilderen, enkel af en toe eens reinigen met wat water.

Bij beschadiging/inbraak zijn de ramen meestal onherstelbaar. Een ander nadeel is de prijs, alu ramen zijn de duurder dan pvc of hout, maar door de lange levensduur wordt die meerkost terugverdiend.

Veel mensen kennen waarschijnlijk nog het verhaal van de condens die aan de binnenkant van de raamprofielen ontstond. Bij lage temperaturen voelde het profiel aan de binnenzijde zeer koud aan, en soms stond er zelfs ijs op. Met het moderne CS68 Reynaers profielen met thermische onderbrekingen in de raamprofielen is condensatie vorming uitgesloten.

Het raamprofiel bestaat uit een alu binnen- en buitenzijde met ertussen een kunststof laag die de temperatuurverschillen opvangt. Ook bij alu ramen zijn renaissance profielen mogelijk om het raam een retro uitstraling te geven.

Kies uw stijl : van modern tot klassiek

Net als wij zelf heeft ook een woning zijn uniek karakter. De keuze van de juiste stijl voor uw ramen is daarom belangrijk voor het uiterlijk van uw woning. Over het algemeen wordt er voor een traditionele aluminium raam met een slank raamprofiel gewerkt. Hierdoor wordt er een moderne en strakke uitstraling gegeven aan het gebouw.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een vlak of diep profiel dat meer het aanzicht heeft van de houten of pvc ramen. U ziet het aluminium ramen zijn niet enkel geschikt voor de moderne architectuur, maar voor ieder woning is er een gepast stijl beschikbaar.

Kies uw kleurafwerking aan binnen- en buitenkant

Alle kleuren zijn mogelijk: standaardkleuren zijn iets prijsgunstiger, maar indien gewenst kan U zowel voor de binnen- als de buitenzijde kiezen uit alle RAL kleuren; wat duizenden mogelijke combinaties oplevert.

Op maat gemaakt aluminium ramen

U gaat renoveren of bouwt een nieuw huis? Aluminium ramen op maat laten maken op uw wensen is een specialiteit bij Schrijnwerkerij Verhoeven.

Of u nu kiest voor een vast raam, een combinatie draai-kipraam, schuifraam in aluminium, alle maatwerk is voor ons kinderspel.
Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat.

Vraag een prijsofferte voor uw ramen in aluminium

Heeft u nog vragen over de juiste keuze van aluminium ramen ? Geen probleem, wij helpen u graag bij de keuze van de ramen die zowel bij uw woning als budget past. Contacteer ons voor een antwoord op uw vragen of vraag een vrijblijvende offerte voor een exacte kostprijs van uw aluminium buitenschrijnwerk !