Schrijnwerkerij Verhoeven

Algemene Schrijnwerkerij Verhoeven bvba in Gent werd in 1983 opgericht als familiebedrijf “vader en zoon” in een oud pand in Gentbrugge. Vader bracht naast 30 jaar ervaring een deel van het machinepark mee en de eerste klanten. Drie jaar later werd geïnvesteerd in een nieuw atelier aan de palinghuizen 21-60 te Gent,op de plaats waar vroeger een beluik met 40 huisjes stond. Na enkele uitbreidingen is vandaag 1250m² bebouwd en het volledige machinepark vernieuwd en uitgebreid.

In de begin jaren ligt de focus vooral op het vervaardigen van houten trappen. Vandaag is de schrijnwerkerij ook gespecialiseerd in allerlei binnen- en buitenschrijnwerk zoals ramen, deuren, plafonds, kasten, wanden, tuinpoorten, …

De materialen beperken zich ook niet meer tot houten schrijnwerk maar pvc en aluminium behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Wij kiezen er dus voor om van de eerste bespreking van het project tot en met de plaatsing in nauw contact te blijven met de klant ! In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een KMO met 3 werknemers. Dankzij dit hechte team van professionelen kunnen wij dichter bij onze klanten staan.

Ontdek onze visie op schrijnwerk met 3 P’s: Passie, Professioneel en Persoonlijk

 

Passie voor meer dan alleen houten schrijnwerk

Wij delen graag met u onze passie voor schrijnwerk bij Verhoeven bvba. Dankzij ons gemotiveerd team slagen wij er in om uitstekend werk af te leveren. Zo streven wij steeds naar de perfectie voor ons op maat gemaakte binnen- & buitenschrijnwerk !

Persoonlijk contact met uw schrijnwerker

Wij willen alleen maar tevreden klanten, daarom vindt wij het persoonlijke contact zeer belangrijk. Zo bespreekt u uw wensen en projecten rechtstreeks met de schrijnwerker, die zelf het werk uitvoert en coördineert en uw wensen zo tot in de kleinste details kan uitvoeren. Doordat Ivan ook steeds zelf bij het werk betrokken is, worden de kansen op fouten tot nul herleidt.

Professionele schrijnwerkerij met eigen atelier

Naast ons professioneel schrijnwerkers atelier in Gent hebben we ook nog een kantoor in Lovendegem waar we u dus kunnen ontvangen. Wij werken kleinschalig, zonder beurzen, tussenpersonen of verkopers, zo is schrijnwerk op maat perfect mogelijk aan een betaalbare prijs bij Verhoeven bvba!

Schrijnwerk bij Verhoeven bvba staat garant voor:

  • aantrekkelijk prijzen
  • kwalitatieve producten & merken
  • ervaren medewerkers
  • maatwerk in pvc, hout en aluminium

Schrijnwerksatelier in Gent