Deuren

deuren op maat in GentBent u op zoek naar een specialist van deuren voor binnen & buiten in regio Gent (Oost-Vlaanderen) ? Deurenspeciaalzaak Verhoeven heeft een ruim assortiment aan deuren in hout, pvc, aluminium of glas voor zowel renovatie- als nieuwbouw woningen.

Of het nu gaat over een binnen- of buitendeur, bij Verhoeven kiest u altijd voor kwaliteit en een goede prijs. Als deurenspecialist hebben we zeker en vast een oplossing op uw maat & uw budget !

  • volledig maatwerk voor binnen- & buitendeuren
  • allerlei deurafwerkingen: pvc, hout, glas of aluminium
  • meewerkende eigenaar
  • betaalbare prijzen
BEKIJK FOTO’SMEER INFO

Ivan

Verhoeven schrijnwerk is de vakman voor uw deuren, zowel binnen als buitenAANBOD DEUREN

Buitendeuren

Kies uit buitendeuren in alle standaardmaten of op maat gemaakt met een keuze uit verschillende afwerkingen zoals glas, hardhout, kunststof of aluminium.

Binnendeuren

Kies uit binnendeuren in alle standaardmaten of op maat gemaakt met een afwerking die bij uw interieur past: glas, hout of een combinatie.


Bent u op zoek naar deuren op maat ? Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw project

DEUREN REALISATIES

MEER INFO OVER DEUREN

Kies uit verschillende deursoorten

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe deur, dan moet u eerst goed weten wat de gewenste functie is. Bent u op zoek naar een binnendeur voor uw keuken, slaapkamer of eetkamer. Hout of glas zijn dan bijvoorbeeld de materialen bij uitstek.

Bij de keuze van de buitendeuren is er een groot verschil tussen de voor– en achterdeur. Hoewel ze beiden in verbinding staan met een buitenruimte, zullen voordeuren veel mooier moeten ogen dan bijvoorbeeld achterdeuren die meestal door geen buitenstaanders gezien worden. De keuze van hout, pvc of aluminium zal sterk afhangen van de ramen die u gekozen heeft !

Bij een schuifdeur is het vooral belangrijk dat deze makkelijk kan geopend worden, alsook dat de drempel tussen binnen en buiten niet te hoog is zodat u zich makkelijk kunt verplaatsen buiten- & binnenshuis.

Tuindeuren zijn er in allerlei afmetingen, kleuren en stijlen. Dit type van buitendeur wordt vaak gemaakt uit hout. Natuurlijk is aluminium ook een zeer goed materiaal omdat het onderhoudsvriendelijker is.

Kies hier de deur die u zoekt

Binnendeuren Voordeuren Buitendeuren Schuifdeuren
Het design van een binnendeur moet niet alleen perfect passen bij uw interieur, maar ook uw kamer mooier maken. Daarom vindt u bij ons verschillende deurstijlen van modern, klassiek tot strak. Bij Verhoeven hebben we altijd wel een binnendeur die bij uw smaak past ! Ben je op zoek naar een voordeur ? Bij Verhoeven hebben we een uitgebreid assortiment van voordeuren. In tegenstelling tot een binnendeur moet deze ook niet alleen mooi zijn, maar ook geluid- & inbraakwerend zijn. Wij hebben zeker wel een voordeur die bij u past ! Een buitendeur afhankelijk van het model, de kleur en deurbeslag bepaalt de uitstraling van uw woning. Deze zeggen uiteindelijk iets wie u bent.Daarnaast moeten buitendeuren ook veilig zijn of het nu gaat om tuindeuren, balkondeuren of terrasdeuren, al onze deuren zijn inbraakwerend ! Een schuifdeur is in de eerste plaats handig en het geeft een gevoel van vrijheid. Door het gebruik van schuifdeuren krijgt u meer ruimte omdat u geen rekening meer hoeft te houden met het opendraaien van een deur. U krijgt dus extra mogelijkheden bij het inrichten van uw kamerinterieur !

Kastdeuren Tuinpoorten Achterdeuren
Bent u op zoek naar kastdeuren voor uw slaapkamer, keuken woonkamer of berging ?Bij Verhoeven maken we alle kastdeuren samen met de kast op maat. Kies een stijl, materiaal en creëer iedere gewenste sfeer in uw huis. Een kast moet niet alleen functioneel zijn maar het oog wilt ook wat. Bent u op zoek naar een poort voor in uw tuin? Tuinpoorten zijn er in verschillende materialen zoals hout (vurenhout, hardhout) , maar ook aluminium. Een tuinpport is niet alleen handig maar kan ook bijdragen tot de veiligheid.Kies een tuinpoort die bij uw buiteninterieur en omheining past. Een achterdeur kiezen is belangrijk. De keuze van het materiaal of glasoppervlak bepalen niet alleen het uitzicht maar ook het buitengevoel. Bij Verhoeven helpen we u daarom graag bij de keuze van de juiste buitendeur hetzij in het hout, aluminium of pvc. Er is zeker wel een achterdeur die bij uw huis past !

 

Kies uw stijl : landelijk, cottage, modern of klassiek

Net als bij de ramen of trappen kunt u natuurlijk een stijl kiezen die bij uw interieur past. De bouwstijl, gebruikte materialen en kleuren van uw woning zullen een grote invloed hebben op de keuze van de deuren.


Kies uw afwerkingsmateriaal : hout, pvc of aluminium

Moet u nieuwe deuren kiezen voor een nieuwbouw of voor de renovatie van uw woning dan kunt u kiezen uit verschillende materialen. Houten, pvc en aluminium deuren hebben elk hun voor en nadelen.

Houten deuren PVC deuren Aluminium deuren
Deuren in hout hebben vooral als voordeel dat u ze zelf kunt onderhouden, de kleur zelf kunt aanpassen wanneer u maar wilt en beschadigingen eenvoudig kunt herstellen. Het nadeel is misschien dat houten deuren gaan werken door koude, vocht, zon. Natuurlijk is dit vooral voor buitendeuren van toepassing. Voor de binneninrichting zijn deuren in pvc minder geschikt omdat ze niet de warmte van hout kunnen bieden. Maar voor buitendeur zijn ze uitermate geschikt omdat ze weinig onderhoud vragen. Dit wil dus zeggen dat ze niet moeten geschilderd worden en af en toe moeten gereinigd worden met wat water. Binnendeuren in metaal, staal of aluminium vinden we minder terug buiten in moderne en bureelgebouwen. Voor Buitendeuren vinden we aluminium vaak terug omdat het een duurzaam en sterk materiaal is dat eenvoudig kan onderhouden worden. Aluminium is ideaal om uw klassieke huis een modern tintje te geven.


Kies uw prijs : deuren op maat van uw budget

Wanneer u een deur op maat wenst dan doe u beter beroep op een vakman. Schrijnwerkerij Verhoeven heeft een jarenlange ervaring in houten, pvc en aluminium ramen.
Wilt u weten hoeveel nieuwe op maat gemaakte deuren kosten? De kostprijs zal natuurlijk afhangen van verschillende factoren zoals de afwerking, aantal deuren en accessoires.Voor een exacte prijs voor uw deuren komen wij graag bij u langs voor een opmeting. Nadat we een juiste inschatting kunnen maken van de grote van het project kunnen een offerte maken.


Deuraccessoires kiezen

Bij de keuze van een nieuwe deur zijn er heel wat extra accessoires die het volledige plaatje compleet maken. Het belangrijkste is waarschijnlijk het deurbeslag, maar ook de sloten die een invloed hebben op de veiligheid van voor- en achterdeuren. Ook andere accessoires mogen niet uit het oog verloren worden zoals deurstoppers, plinten, deurlijsten en een deurbel.
Aarzel daarom niet om ons te contacteren in verband met deuraccessoires !