Buitendeuren

BuitendeurenBent u op zoek naar een vakman van pvc, houten of aluminium buitendeuren in regio Gent (Oost-Vlaanderen) ? Schrijnwerkerij Verhoeven plaatst buitendeuren in diverse stijlen van klassiek, landelijk tot modern buitenschrijnwerk.

Kies uit buitendeuren in alle standaardmaten of op maat gemaakt met een keuze uit verschillende afwerkingen zoals glas, hardhout, kunststof of alu.

  • kies uit pvc, hout of aluminium
  • oneindig aantal stijl- en kleuropties
  • alle afmetingen mogelijk
  • op maat gemaakt
  • gratis opmeten
BEKIJK FOTO’SMEER INFO

Ivan

Verhoeven schrijnwerk plaatst buitendeuren in materialen zoals hout, pvc en aluminium !

Bent u op zoek naar buitendeuren op maat ? Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw project

BUITENDEUREN REALISATIES

MEER INFO OVER BUITENDEUREN

Kies uit verschillende soorten buitendeuren

De keuze van de juiste buitendeur zal niet enkel afhangen van de woningstijl of persoonlijke wensen. Afhankelijk van de locatie of functie van de buitendeur zal elke deur zijn voor- en nadelen hebben. Bij schrijnwerkerij Verhoeven helpen we u graag bij de keuze van het juiste buitenschrijnwerk.

Zo zal er al een fundamenteel verschil zijn tussen een voor- en achterdeur. Een voordeur wordt meteen opgemerkt wanneer mensen uw huis betreden of voorbij rijden. Een achterdeur moet eerder functioneel zijn, bijvoorbeeld met glas voor extra lichtinval of een luikje voor de hond of kat. Of soms is een schuifdeur een praktische oplossing voor toegang tut uw terras.

Daarnaast hebben we ook nog dubbele terrasdeuren, garagedeuren, tuindeuren, buitendeuren voor een berging of appartement die wat betreft stijl, kleur, afwerking en beveiliging sterk van elkaar zullen verschillen.

Kies uw materiaal: hout, pvc of aluminium

Wanneer u een keuze maakt voor een bepaald materiaal voor uw buitendeur zal dit waarschijnlijk afhangen van de ramen die u heeft of plaatst. Het is immers belangrijk dat zowel de stijl als materialen elkaar gaan aanvullen.Ook zal de bouwstijl bepalen of u nu moet kiezen voor hout, aluminium of pvc. De tijd dat hout enkel geschikt is voor klassieke, landelijke woningen is al lang verleden tijd.

Bij schrijnwerkerij Verhoeven kunnen we houten buitendeuren maken met een modern en hedendaagse look. Hout vraagt natuurlijk wat meer onderhoud dan de andere materialen, maar is dan weer warmer.

De aluminium buitendeuren zijn vandaag voorzien van thermische onderbrekingen, dus geen condensatie meer of koudegeleiding. Wat betreft isolatie moet aluminium dus niet meer onderdoen.

De pvc buitendeuren zijn vandaag ook leverbaar met een klassieke tot moderne look. Wilt u toch het onderhoudsgemak van een pvc deur en het uitzicht van hout? Kies dan voor een pvc buitendeur met houtnerfstructuur.

Buitendeur accessoires

De deurbeslag, scharnieren, sloten zijn belangrijke accessoires van een buitendeur die u bij ons ook kunt kiezen.
Daarnaast mag u ook niet de deurstops, tochtprofiel en brievenbus vergeten die niet alleen het comfort maar ook het uitzicht beïnvloeden. Deze zorgen ervoor dat uw deuren nog beter aansluiten bij de stijl van uw woning.

Op maat gemaakte buitendeuren

Bent u op zoek naar een buitendeur in een afwijkende maat? Geen probleem bij deurenspecialist Verhoeven kunnen we in onze schrijnwerkerij alle houten buitendeuren op maat maken.

Voor pvc en aluminium ramen werken we samen met kwaliteitsmerken zoals Deceuninck, Winsol en Reynaers. Of u nu kiest voor binnen- of buitendraaiende, links- of rechtsdraaiende buitendeuren, alle maatwerk is voor ons geen probleem. Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat.

Mogelijke opties voor buitendeuren

  • draairichting : naar binnen of buiten, links of rechts
  • beveiliging : kies uit inbraakwerking
  • kies het materiaal : pvc, hout of aluminium
  • de kader/omlijsting : traditioneel, systeembekleed, blokkaders
  • extra’s : isolatie, brandvertragend, geluidswerend, …


Vraag een prijsofferte voor uw buitenschrijnwerk

Heeft u advies nodig bij de keuze van de juiste buitendeuren in hout, pvc of aluminium? Schrijnwerker Verhoeven helpt u graag bij het kiezen van het juiste buitenschrijnwerk.

Wij komen gratis bij u opmeten en bespreken de mogelijkheden wat budget, stijl en afwerking. Wilt u een idee van de kostprijs voor uw buiten- of binnendeuren, inclusief plaatsen? Geen probleem wij maken graag voor uw een totale prijs.
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor een exacte kostprijs van uw buitenschrijnwerk !