Tevreden Klanten

Wilt u graag weten wat de klanten vertellen over het werk van Schrijnwerkerij Verhoeven in Gent? Lees hieronder snel de ervaringen en getuigenissen van klanten rond het geleverde binnen- of buitenwerk !

Wilt u zelf ook een ervaring delen met onze bezoekers? Aarzel dan niet om uw ervaring te delen met ons via ons klantenformulier.

REACTIES VAN TEVREDEN KLANTEN

Mooi gedaan & alles proper achtergelaten !

Ik was aangenaam verrast toen ik vrijdag thuiskwam. We zijn heel tevreden van het werk dat gedaan is en ook vooral (niet te vergeten) van de manier waarop.
Het is allemaal mooi gedaan en alles werd proper achtergelaten.

Bedankt hiervoor!

E.D. (Drongen)

Superblij met de houten trap

Vorige week hebben Uw werknemers een nieuwe trap geïnstalleerd. We zijn er super blij mee.
Ze hebben alles netjes achter gelaten en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat

P.B. (Gent)

Bedankt voor het vakmanschap

De trap en de binnendeuren in hout waren een echte staaltje van vakmanschap ! Bedankt voor de mooie afwerking en eindresultaat. We gaan nog jaren kunnen genieten van onze investering.

V. (Mariakerke)

De kast op maat is perfect

Tot slot hadden wij U graag laten weten dat wij de maatkast in E. haar kamer heel erg mooi vinden. We appreciëren het vakmanschap en de perfecte afwerking.

K. & D. W. (Eke)

Uitstekend geleverde werk

Zeer tevreden over de trap naar de derde verdieping. Er is geen verschil merkbaar met de bestaande antieke stijltrappen, en indien de restauratie niet zo ver gevorderd was zou ik die ook vervangen. Bedankt voor het uitstekende geleverde werk !

S.L. (Gent)