Binnendeuren

Binnendeuren op maat gemaakt
Bent u op zoek naar binnendeuren in hout, glas of een combinatie van beide in regio Gent (Oost-Vlaanderen) ?
Schrijnwerkerij Verhoeven plaatst binnendeuren in diverse stijlen van klassiek, landelijk tot modern binnenschrijnwerk. Kies uit binnendeuren in alle standaardmaten of op maat gemaakt met een afwerking die bij uw interieur past .

  • kies uit verschillende houtsoorten, glas of combinatie
  • oneindig aantal stijl- en kleuropties
  • alle afmetingen mogelijk
  • op maat gemaakt
  • gratis opmeten
BEKIJK FOTO’SMEER INFO

Ivan

Verhoeven schrijnwerk plaatst binnendeuren in materialen zoals hout, glas en combinaties !


Bent u op zoek naar Binnendeuren op maat ? Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw project

BINNENDEUREN REALISATIES

MEER INFO OVER BINNENDEUREN

In 3 eenvoudige stappen een nieuwe binnendeur :


01

Kies uw =Stijl=

Samen met u gaan we langs in de toonzaal van onze 3 leveranciers. U kunt een stijl en deurblad naar keuze kiezen.

02

Kies uw =Afwerking=

Kies de stijl en de soort afwerking van de binnendeur maar ook deurkrukken of trekkers in de ruime showroom.


03

Montage & =Plaatsen=

Op basis van uw voorkeur maken we de deur op maat, vervolgens monteren en plaatsen we de binnendeur bij u thuis.


Kies uit verschillende soorten binnendeuren

De juiste binnendeur kiezen zal niet alleen afhangen van uw interieur of uw persoonlijke voorkeur. Ook de locatie in de woning kan een invloed hebben op de keuze. De binnendeuren in ons gamma zijn geschikt voor iedere woonruimte dus als keukendeur, badkamerdeur, kelderdeur, slaapkamerdeur of kastdeur.
Bij schrijnwerkerij Verhoeven helpen we u graag bij de keuze van het juiste deurenschrijnwerk.
De binnendeuren kunnen voorzien worden van verschillende deurlijsten, deurplinten en deurpanelen. Al onze getoonde modellen worden op uw wensen aangepast. Afwijkingen in formaten, panelen, vorm of combinaties met hout & glas zijn perfect mogelijk. De binnendeuren kunnen ook steeds uitgevoerd worden als een schuifdeur bij krappe ruimtes of een dubbele deur voor extra sfeer en comfort.

Kies uw materiaal: hout, glas of gecombineerd

De keuze van het afwerkingsmateriaal zal net als de stijl en kleur een invloed hebben op de uiteindelijk uitstraling die de binnendeur heeft.
De meest mensen kiezen voor houten binnendeuren omdat hout nu eenmaal een warme en gezellige uitstraling heeft. Hout kan ook makkelijk bewerkt worden, de mogelijkheden wat betreft stijlen, kleuren en afwerkingen zijn oneindig. Bij deurenspecialist Verhoeven kiezen we vaak voor massive houtsoorten zoals eik, grenen, merbau. Dit hardhout verzekert dat u nog jarenlang kunt genieten van uw perfect afgewerkte binnendeuren.
De laatste jaren zien we ook meer en meer glazen binnendeuren verschijnen in de interieurs. Met een binnendeur in gehard glas creeër je een open ruimte met veel licht. Kies uit verschillende soorten glas : mat, blank en helder zo bepaalt u zelf de privacy die nodig is.
Natuurlijk zijn combinaties hout & glas mogelijk, dit wil zeggen een massief houten binnendeur waar kleine of grote panelen vervangen worden door glas. Zo heeft u toch de nodige privacy, het gevoel van een stevige binnendeur met de gewenste lichtinval.

Kies uw stijl : modern, klassiek, landelijk tot strak

De stijl die u kiest zal sterk afhangen van uw meubelen, vloer, inerieur en natuurlijk uw persoonlijke voorkeur.
Wanneer u een moderne binnendeur verkiest dan zullen de deurstijlen, plinten en panelen strakker uitgevoerd worden met vele rechte lijnen. Een klassieke binnendeur zal dan eerder voorzien worden van een authentieke profielen voor een traditionele uistraling. Voor een meer landelijke binnendeur wordt er vaak een facet profiel en facet paneel gebruikt voor de afwerking al dan niet voorzien van glaswerk.
Wil u meer licht en een open ruimte creeëren ? Binnendeuren met blank glas zijn dan de ideale oplossing. Toch nood aan iets meer privacy, dan kunt u ook nog kiezen voor mat glas. Voor een moderne look met glas kiest u voor strak glas, om een meer klassiekere look kiest u voor facetglas. Dit glas van de binnendeur wordt dan voorzien van een schuine rand voor een speels effect.Wilt u zich helemaal onderscheiden, dan kunt u ook kiezen voor binnendeuren met vensterglas in lood

Kies uit meer dan 120 kleuren

Wanneer u voor massief houten binnendeuren gaat dan is het gebruik van lak, olie of beit een logische keuze. Dankzij deze afwerkingen blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar terwijl de binnendeur beschermd wordt tegen allerlei invloeden.
Kiest u voor een MDF of schilderdeur dan zijn de kleur mogelijkheden onbeperkt : lakken, verven in mat, glans zijn slechts enkele van de afwerkingen die in alle kleuren mogelijk zijn.
Bij een glazen binnendeur kunt u vooral de glas afwerking kiezen die natuurlijk elk hun eigen kleur uitstraling creeëren.

Binnendeur accessoires

Naast de gekozen deur met deurlijsten, plinten geven de accessoires uiteindelijk de finishing touch. Denken we bijvoorbeeld aan de deurhandgrepen, scharnieren, sloten, tochtprofiel en eventueel een deurstop. Al deze accessoires maken de deur compleet tot een echt meubelstuk !

Op maat gemaakte binnendeuren

Bent u op zoek naar een binnendeur in een afwijkende maat of gewoon een uniek stuk? Geen probleem bij deurenspecialist Verhoeven kunnen we in onze schrijnwerkerij alle houten binnendeuren op maat maken. Of u nu kiest voor binnen- of buitendraaiende, links- of rechtsdraaiende binnendeuren, alle maatwerk is voor ons geen probleem. Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat.

Vraag een prijsofferte voor al uw binnenschrijnwerk

Heeft u advies nodig bij de keuze van de juiste binnendeuren in hout, glas of aluminium? Schrijnwerker Verhoeven helpt u graag bij het kiezen van het juiste gecombineerd. Wij komen gratis bij u opmeten en bespreken de mogelijkheden wat budget, stijl en afwerking. Wilt u een idee van de kostprijs voor uw buiten- of binnendeuren, inclusief plaatsen? Geen probleem wij maken graag voor uw een totale prijs.
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor een exacte kostprijs van uw binnenschrijnwerk !